Свечаност поводом проглашења ученика генерације

У уторак, 16. јуна у школском ресторану одржана је пригодна свечаност на којој су захвалнице, књиге и симболичне поклоне добили ученици, запослени и пријатељи школе.

Собзиром на то да смо ове школске године били лишени прославе Дана школе која се обележава 20. маја, ова мала свечаност је била прилика да наградимо Лидију Стојковић, професорку психологије, која нам је помогла у ситуацији када је требало направити план подршке за читаву школу, а везано за упад наоружаног човека у учионицу 3/3 одељења. Истим поводом наградили смо и Ану Радановић, запослену у Институту за педагошка истраживања.

Славољуб Стојадиновић, наш херој, такође је повезан са овим догађајем, као и његова ученица Александра Удовичић, која му је дојавила да је у одељење ушао непознати, наоружан човек.

Посебна захвалност уследила је психологу школе, Сањи Павловић, која се несебичним радом и залагањем истакла за време онлајн наставе у доба вируса короне.


Други део свечаности био је посвећен нашим драгим ученицима, матурантима, који су се посебно истакли у току свог четворогодишњег и тогодишњег школовања. На челу ових дивних, младих људи стоји наш ђак генерације, Марија Миладиновић, а прате је још два кандидата за исту заслужену титулу: Марија Павловић и Теодора Живковић. Награде су заслужили и : Милош Милошевић, Лидија Радосављевић, Ана Нешовић, Теодора Вујчић, Тамара Павловић, Анђела Рајчић.