Започете активности Тима за маркетинг

Тим за маркетинг почео је са реализацијом Акционог плана уписа, који обухвата посету основним школама у општинама Велика Плана, Смедеревска Паланка, Свилајнац, Рача, итд. Дана 28.марта, ЕУШ се паланачким основцима представила на Сајму образовања који је, по први пут, организован у ОШ ,,Олга Милошевић“ у Смедеревској Паланци. ЕУШ је искористила ову посету да промовише профиле школе на јединствен и за њу препознатљив начин.

Ученици профила Финансијски администратор су представили ученичке компаније, Туристичко-хотелијерски техничари су давали информације заинтересованим ученицима везане за све образовне профиле и њихове карактеристике, Техничари обезбеђења су делили флајере и разговарали са основцима и упознавали их са специфичностима наше школе, ученици профила Кувар и Посластичар су
припремили укусна јела и посластице које су презентовали основцима. Такође су демонстрирали прелепу уметност резбарења поврћа познатију као карвинг. Ученици профила Конобар су били посебно атрактивни јер су представили разноврсне коктеле. ЕУШ је оставила одличан утисак не само на паланачке основце, већ и на родитеље и наставнике паланачких школа који су се дивили вештинама и раду наших ученика и наставника.

Тим за маркетинг