Обележавање Светског дана штедње

Светски дан штедње, 31.10.2018. године, наша школа пропратила је разним активностима, а ученице образовног профила финансијски администратор, Марија Миладиновић, Сања Јеремић, Тамара Даниловић, Анђела Доцић и Александра Тадић, исказале су своју креативност на тему штедње.

У ходнику је уз музику и добру забаву реализована наградна игра. На питање „који су све разлози штедње“, најбољи одговор награђен је приликом да буде интервјуисан за школске новине. Поред ученика свих образовних профила који су се забављали, догађају се придружила и локална телевизија, за коју је говорила наша директорка Александра Илић, а реализовање из ученичке перспективе дочарала је Марија Миладиновић.

Након приређене забаве у ходнику, атмосфера је премештена у ресторан економске школе, где се обележавању придружио директор CREDIT AGRICOLE банке. Са ученицима наше школе је размењивао утиске, одговарао на њихова многобројна питања и пренео им пуно корисног знања.

Светски дан штедње био је један од многобројних повода за забаву и организацију дешавања у нашој школи. Овај дан је обележен са пуно смеха, забаве и дружења, а гост је, као и сваки наш гост, испоштован како доликује.