Дан Економско-угоститељске школе „Вук Караџић“

Ми смо једна од најуспешнијих школа на подручју Подунавског округа, коме припадамо. Овај суперлатив смо потврдили и прославом Дана наше школе, за кога са правом можемо рећи да је био фантастичан.
Све је почело у среду, 17.маја, када су ученици имали свој дан. Феноменалним пројектом под називом: „Желим да будем ЈА“ у школском ресторану сви ученици су могли да покажу и прикажу све своје таленте, а образовни профили које школујемо су се представили на најбољи начин. Тако су се пред свим ученицима и запосленима у школи смењивали ученици талентовани за шминкање, затим они који свирају гитару и имају дивне вокалне способности, фолклораши су задивили не само својим талентом за игру већ и предивним ношњама, комерцијалисти су представили своја виртуелна предузећа, имали смо и мини модну ревију, кувари су припремали палачинке у разним бојама, конобари су задивили својим вештинама у справљању коктела док се рестораном проламао хор којим је дириговао наш наставник музичког, Станислав Дамјановић.

Врхунац свега била је подела дивних уникатних чаша које је исцртала наставник ликовног, Јасмина Милетић, а ученицима који су се истакли на такмичењима поделила директорка школе, Александра Илић.

Следећег дана имали смо спортска тaкмичења и приказ обезбеђења личности од посебне важности. То је вежба којом су се представили ученици образовног профила Техничар обезбеђења.

Петак, 19. мај, био је дан када је приређена свечана вечера којој су присуствовали представиници локалне самоуправе, сви запослени у школи и пријатељи и гости.