Радни викенд у нашој школи поводом пројекта “Учимо кроз рад у школи и припремамо се за рад у привреди“

Током претходног викенда, 28. и 29. маја, чланови пројектног тима одржали су радне састанке како би разменили информације, усагласили предлоге и планирали будуће акције везане за пројекат Erasmus+.

 

 

Чланови пројектног тима наше школе су Оливера Стошић, Дејан Петровић и Марко Миловановић, а чланови тима наше партнерске школе ОСУ „Јовче Тесличков“ из Велеса у Северној Македонији су Васко Трајковски и Антонио Пановски. Они су започели са реализацијом консултацијских састанака у склопу пројекта КА2 “Учимо кроз рад у школи и припремамо се за рад у привреди“. На истим је договоренo коју документацију обрађујемо у оквиру сваке службе у виртуелном предузећу а то су складишна, продајна, набавна и финансијска служба. Усаглашени су облици изгледа и садржаја пријемнице, отпремнице, лагер листе, фактуре итд.

 

 

На радној вечери присуствовала је такође и директорка Економско-угоститељске школе “Вук Караџић” Александра Илић као и представници компаније “ДИС”, као стратешког партнера нашег пројекта. Овај пројекат започет је 09.05.2022 и трајаће до 08.05.2024. године, у сарадњи са саветницима из Фондације Tempus, националне агенције за програм Erasmus+. Овим званично започиње израда платформе и приручника за ученике образовног профила Финанијски администратор, који ће се користити у оквиру предмета Финансијско – рачуноводствена обука.

 

 

ПР пројекта: Марко Миловановић