Завршна конференција пројекта „НАЈјаче против насиља“

У понедељак, 23.11.2020. године, у хотелу „Вир“ одржана је завршна конференција на којој су све школе-учесници, у оквиру пројекта „Најјаче против насиља“ које спроводи Удружење грађана „Свет речи“, представиле своје активности у оквиру презентација.

Ментор пројекта у нашој школи Сања Павловић, школски психолог, је представила активности и похвалила ученике и наставнике који су учествовали у реализацији а то су: наставница српског језика и књижевности Милица Матић, наставница ликовне уметности Јасмина Милетић, настaвница економске групе предмета Александра Шиљић, и ученици Мартина Даничић, 2/1, Лана Стефановић, 2/3, Вељко Блажић, 2/5, Кристина Јевремовић, 3/1, Анђела Игњатовић, 2/3, Лука Рашић, 2/3, Вук Русалић, 3/3, Анђела Митровић, 3/1, Анђела Перић, 2/1(учесници перформанса), а такође и учеснике ликовног конкурса из одељења 3/1 и 2/2, и ученике 1/2 и 2/2 који су правили паное за Зид ненасиља. Директорка школе, Александра Илић, је подржала све активности и наградила учеснике ликовног конкурса (10 најбољих радова) и перформанса.


Наставници – ментори и ученици – вршњачки едукатори су осим едукације младих о вршњачком насиљу поделили и своја искуства у раду, и стекли нова познанства. На крају конференције подељене су награде и захвалнице свим учесницима.

Сања Павловић, школски психолог