Активности наших угоститеља у току првог полугодишта

Од почетка текуће школске године, па све до садашњег тренутка, ученици угоститељских профила предвођени наставницима практичне наставе, показивали су своја знања и умења на многим манифестацијама и догађајима.

 • Поводом Дана општине Велика Плана, дана 10.10.2019. године, наши ученици су
  учествовали у организацији и техничкој подршци на Свечаном коктелу поводом отварања „Градске куће“ . Учествовали су ученици профила Конобар, Кувар и Посластичар, са својим наставницима практичне наставе.
 • Дан Техничке школе „Никола Тесла“ био је 11.10.2019. Организовано је коктел послужење у њиховом кабинету практичне наставе, који су извели наши ученници образовног профила Конобар.
 • Дан Основне школе „Надежда Петровић“ одржан је 12.10.2019. Овога пута су они угостили братску школу из Словеније. Свечана вечера одржана је у Школском ресторану ЕУШ.
 • Збор Угоститељско – туристичких радника Србије био је 31. по реду. У оквиру обог
  дешавања учествовали су и наши ученици профила конобар, кувар, посластичар са својим радовима, као и туристички техничари.Такмичење је одржано у Хотелу „Шумарице“ у Крагујевцу од 25. до 27. 11. 2019. Ученици су се приказали у пратњи наставника: Станисављевић Горана, Рашковић Мирјане, Лакић Горице, Биљане Ранчић, Сање Петковић.
 • У оквиру сарадње и техничке подршке за потребе прославе Дана јединице касарне у
  Кнежевцу, 15.11.2019. већ традиционално смо присутни са профилима угоститељске
  струке.
 • Масукини дани су манифестација у организацији Културног центра наше општине. Ове године трајала је од 23.11.2019. до 17.12.2019. године. Учешће наших ученика на отварању и праћењу ове манифестације (конобар , кувар , посластичар) било је незаобилазно.